Το πρώτο επίσημο site του Σωματείο Συμβασιούχων Δασοπυροσβεστών Ελλάδος. Το site θα λειτουργεί για την ενημέρωση των μελών του και μη. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικές για το σωματείο, μπορείτε να ενημερωθείτε απο τα τηλέφωνα(προτείνεται) ή το e-mail τα οποία βρίσκονται στα αριστερά της σελίδας . Οτι νέο προκύπτει θα αναρτάται άμεσα στο site.

Καλή μας αρχή!!!

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Oι οκτώ σοβαροί λόγοι που ο καθένας από εσάς πρέπει να κατέβει την Τετάρτη 20 Απριλίου ένστολος στο δρόμο είναι:

1.      Όλοι εσείς οι «μικροί» κάτω των 40 που ΘΑ σας ενσωμάτωνε η πολιτική ηγεσία σύμφωνα με το προεκλογικό τις πρόγραμμα στο μόνιμο προσωπικό πριν την λήξη τις 5ετιας με εφαρμογή του ν. 4249/14 ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ  . Η  πολιτική ηγεσία δεν εφάρμοσε τον παραπάνω νόμο γιατί να την πιστέψουμε ότι θα εφαρμόσει τον Φλεβάρη του 2017 τον ν. 3938/2011 Και ο Ν.3938 γράφει απορρόφηση του 50% των κενών θέσεων του Π.Σ.  Είδατε εσείς απορρόφηση;
2.      Γιατί να περιμένουμε να έρθει ο δεκαπενταύγουστος που είναι και η καταλυτική ημερομηνία υποβολή των αιτήσεων, και τότε να καταλάβουμε ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι.
3.      Όλοι εσείς  οι μεγάλοι 5ετεις που στο προεκλογικό πρόγραμμα του σύριζα θα ενσωματωνόσασταν στο μόνιμο προσωπικό  με τους ν. 4249/2014 και 3938/2011, τώρα η πολιτική ηγεσία δεν σας υπολογίζει. Δεν έχετε μπούσουλα στο καθηκοντολόγιο, στις άδειες και  στα ωράρια.
4.      Όλοι εσείς που είσαστε συμβασιούχοι εκεί που θα δουλεύατε 6μήνες στο Π.Σ και 6 μήνες  στην πολιτική προστασία σύμφωνα με το Σύριζα , έχουμε φτάσει 10 μέρες πριν την έναρξη τις φετινής αντιπυρικής  και δεν ξέρεται πότε θα ξεκινήσετε εργασία , πόσους μήνες θα εργαστείτε, και το κυριότερο για πόσα χρόνια, γιατί οι τριετίες πάνε περίπατο.
5.      Όλοι εσείς του 2008-2009. Είστε οι μοναδικοί αδικημένοι εκτός ρύθμισης, για εσάς  ο Τόσκας είπε όχι, και εσείς ακόμα περιμένετε τις προεκλογικές υποσχέσεις τις πολιτικής ηγεσίας να ενταχτείτε στις λίστες επιλαχόντων των 5ετων. 
6.      Όλοι εσείς που είστε επιλαχόντες βλέπουμε τις προεκλογικές  υποσχέσεις η Κυβέρνηση να τις έγγραψε στο χιόνι και με χίλια ζόρια μπήκαν 82 από εσάς . Με αυτούς τους ρυθμούς οι απορρόφηση όλων των επιλαχόντων θα χρειαστεί μια 20ετία. Οι λίστες όμως ισχύουν έως τον Φλεβάρη του 2017. Ο Ν.3938 γράφει απορρόφηση του 50% των κενών θέσεων του Π.Σ , και καμιά κυβέρνηση από το 2012 δεν τον εφάρμοσε.
7.      Όλοι εσείς οι οδηγοί που παίρνατε το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας . Τώρα πλέον το επίδομα αυτό κατάντησε μακρινό όνειρο .
8.      Όλοι εμείς  που  φοράμε μια στολή πυροσβέστη που μας χορηγηθήκατε πριν 4 χρόνια και πλέον είναι σχισμένη και  με μπαλώματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΉΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, είχε πει για μονιμοποίηση όλων των Π.Π.Υ. ,12μηνη εργασία για τους συμβασιούχους, απορρόφηση των επιλαχόντων, ρύθμιση των 2008 -2009. Έγινε κάτι απ’ αυτά; ΟΧΙ.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου