Το πρώτο επίσημο site του Σωματείο Συμβασιούχων Δασοπυροσβεστών Ελλάδος. Το site θα λειτουργεί για την ενημέρωση των μελών του και μη. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικές για το σωματείο, μπορείτε να ενημερωθείτε απο τα τηλέφωνα(προτείνεται) ή το e-mail τα οποία βρίσκονται στα αριστερά της σελίδας . Οτι νέο προκύπτει θα αναρτάται άμεσα στο site.

Καλή μας αρχή!!!

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Δήλωση συμμετοχής συναδέλφων από όλη την ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και από τα νησιά του Ιονίου και Αιγαίου στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του κλάδου μας


Σας ενημερώνουμε ότι συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα αλλά και από τα νησιά, έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά δηλώνοντας μας, ότι θα συμμετέχουν στο  Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του κλάδου μας που θα γίνει στην Αθήνα στις 20 Απριλίου 2016.
Οι περισσότεροι από αυτούς θα μετακινηθούν ή με δικά τους μέσα ή με  ΚΤΕΛ , ΟΣΕ  και πλοία .
Ενημερώνουμε επίσης όσους Συναδέλφους  έχουν δυσκολία στη μετακίνηση, ότι θα μπουν μισθωμένα λεωφορεία, από τη Βόρεια Ελλάδα για την Αθήνα, οπότε όσοι μπορούν να βγούνε σε κάποιο κόμβο της Εγνατίας ή της Ιωνίας Οδού, να μας ενημερώσουν εγκαίρως και αν υπάρχουν θέσεις να μετακινηθούν μαζί μας τόσο στην  Αθήνα όσο και για την επιστροφή .

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6948 401282

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου