Το πρώτο επίσημο site του Σωματείο Συμβασιούχων Δασοπυροσβεστών Ελλάδος. Το site θα λειτουργεί για την ενημέρωση των μελών του και μη. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικές για το σωματείο, μπορείτε να ενημερωθείτε απο τα τηλέφωνα(προτείνεται) ή το e-mail τα οποία βρίσκονται στα αριστερά της σελίδας . Οτι νέο προκύπτει θα αναρτάται άμεσα στο site.

Καλή μας αρχή!!!

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΔΡΑ ΒΟΛΟΣ. Δ/ΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΣΤΟΙΧΟΣ 1Α Υ-1 ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΙΧ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΚ,43100
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ 74/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ 2242/25-4-2013 ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΓΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟY. E-mail: dasopyrosvesths@gmail.com Κινητό: 6981026258

                                                     ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Στα πλαισια των ενεργειων του Σωματειου μας και σαν Παννελαδικη Ενωση Σωματειων το Σωματειο μας πραγματοποιησε σειρα επαφων και ενεργειων με βουλευτες και υπουργους της κυβερνησης αλλα και της Αντιπολιτευσης, με το Αρχηγειο Πυροσβεστικου Σωματος, το Υπουργειο Προπο, το Υπουργειο Οικονομικων καθως και το Γ.Λ Κρατους.
  1. Η προθεση της υπουργου μας αλλα και του ΑΠΣ ειναι να αποροφηθουν οσο περισσοτεροι επιλαχοντες γινεται χωρις ομως να εχει προσδιοριστει ουτε ο τελικος αριθμος ουτε ο χρονος που μπορει να συμβει αυτο ουτε αν θα προσληφθούν όλοι μαζί ή τμηματικά. Εχει αποσταλεί το αίτημα πρόσληψης για 875 επιλαχόντες στο Υπουργείο Οικονομικων. Σε όλες τις συναντήσεις τονίσαμε ότι η 12μηνη εργασία των 1239 συμβασιούχων συμφέρει την πολιτεία εφόσον ήδη πληρωνόμαστε τους 9 (6μηνες +ΟΑΕΔ) και δεν είμαστε υπό νέα πρόσληψη και δεν πρέπει να υπαγομαστε στο ένα προς ένα των προσλήψεων στο δημοσιο.
  2. Ένταξη στην λίστα των 2009. Το αίτημα εξεταζεται από την υπουργό μας. έχουμε καταθέσει και την τροπολογία. Ευελπιστουμε οι καλοθελητες γνωστοι συνδικαλιστές να μην την υπονομεύσουν όπως έχουν κάνει και στο παρελθον.
  3. Επί της ευκαιρίας ρωτήσαμε για το 24 ωρο των ΠΠΥ και ενημερώθηκαν οτι εχει αποσταλεί αίτημα προς το ΓΛΚ από τις 27/12/2018 2. Τμηματα του ΓΛΚ δήλωσαν αναρμόδια και αναμένουμε την απαντηση τους και νέο αίτημα προς το ΓΛΚ. Συνάδελφοι στηρίξτε το Σωματείο μας που είναι το μόνο πανελλαδικά με ΜΕΛΟΙ μας μόνο Συμβασιούχους πυροσβεστες. Χρειάζεται περισσότερο εγρήγορση από όλους μας εν όψει εκλογών ώστε να τελειώσει η ομηρια των συμβασιούχων πυροσβεστών. Τελος να ευχαριστήσουμε θερμά την υπουργό μας κ. Όλγα Γεροβασιλη που είναι στο πλευρό μας εμπράκτως όπως και την Υφ. Παπανατσιου που στηρίζει τα αίτηματα μας.

                                                           Με τιμή για το
                                        Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματειου

               -Ο-                                                                             -Ο-
             ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          Βρέκος Βασίλειος                                                                                        Μπαϊράμης Δημήτριος



































1 σχόλιο: