Το πρώτο επίσημο site του Σωματείο Συμβασιούχων Δασοπυροσβεστών Ελλάδος. Το site θα λειτουργεί για την ενημέρωση των μελών του και μη. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικές για το σωματείο, μπορείτε να ενημερωθείτε απο τα τηλέφωνα(προτείνεται) ή το e-mail τα οποία βρίσκονται στα αριστερά της σελίδας . Οτι νέο προκύπτει θα αναρτάται άμεσα στο site.

Καλή μας αρχή!!!

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Απάντηση προς τον (Πυροσβεστικό Σχολιαστή) της Πατάτας

Προς  (Πυροσβεστικό Σχολιαστή) της Πατάτας

Στον τόπο μου μάθαμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,  και δεν τα ανακατεύουμε ξερόλα με επιχειρήματα !!!
Τις μάσκες στον τόπο μου συνήθως τις βάζουμε  τις απόκριες  και φυσικά αυτούς που φοράνε μάσκες  τους λέμε  καρνάβαλους !!!
Εσύ όμως έμαθες να τη φοράς όλο το χρόνο, για να  κρύβεσαι πίσω από αυτή και να σχολιάζεις τα Πυροσβεστικά δήθεν Νέα !!!
Στον τόπο μας μάθαμε να  υπογράφουμε αυτά που γράφουμε και όχι να σχολιάζουμε αυτά που γράφουν οι άλλοι,  ανυπόγραφα .
Τελικά ευχαριστούμε αν και με καθυστέρηση ενός μήνα, για την ανάρτηση  ενημέρωσης  μελών μελών μας, για την Γ.Σ.  του Σωματείου μας , με τις υπογραφές μας !!!
Αν δεν σου αρέσανε αυτά που γράφουμε, τι να κάνουμε, έτσι λειτουργούμε εμείς εδώ ... δημοκρατικά !!!
Ίσως κάποτε να μάθεις την έννοια της λέξης ... και να κάνεις πυροσβεστικά σχόλια ... τρομάρα σου !!!
Πρώτη πατάτα !!!
Έγραψες ότι αποχώρισαν 70 μέλη από το Σωματείο μας και έμειναν 30 ... το ξέχασες ???
Δεν έγραψες τίποτα για Γ.Σ. !!!
Εμφάνισες την δική μας ενημέρωση μελών ... που σου έδωσαν οι γνωστοί για εμάς ρουφιάνοι και νόμισες πως μας έπιασες στον ύπνο !!!
Ο τρόπος που λειτουργείς είναι ύπουλος , αλλά αυτός είναι τελικά ο ρόλος σου, αυτό έμαθες   να κάνεις  ...  να χρησιμοποιείς ρουφιάνους σε σωματεία,  να ανακατεύεις τα πράγματα και όχι να ενημερώνεις .
Το διαίρει και βασίλευε σας  ταιριάζει ... και όταν δεν τα καταφέρνουν αυτοί, αναλαμβάνεις εσύ δράση,  με  τη μάσκα σου φυσικά  ... στην υπηρεσία του ψεύδους και της συκοφάντησης !!!
Δεύτερη πατάτα !!!
Όντως, ο Παπαντώνης μας τίμησε με την παρουσία του στο τέλος της Γ.Σ. και τον περίμεναν πολλοί συνάδελφοι, να τον δουν , γιατί εκτιμούν αυτόν και το έργο του τόσα χρόνια .
Ο Κίμωνας δεν ήρθε ... δεν σε πληροφόρησε καλά ο ρουφιάνος σου ... δες το αυτό ... σε εκθέτει ... να τον μαλώσεις ...όχι όμως πολύ ... και τον χάσεις !!!
Τρίτη πατάτα !!!
Ναι οι 42 αποφάσισαν ... ανώνυμο παλικάρι ... αλλά προφανώς δεν ξέρετε από καταστατικές διαδικασίες ... ψηλά γράμματα για σένα ή για αυτούς που εκπροσωπείς ... άσχετε σχολιαστή !!!
Τέταρτη πατάτα !!!
Οι φίλοι σου είναι  καλοί για  παρέες όχι όμως για συνδικαλιστικά θέματα  ... και εδώ τα έχεις μπερδέψει ... πόσο κατήφορο έχεις να διανύσεις ακόμα ???
Τελικά θα σε χαλάσουν οι πολλές πατάτες ... άλλαξε μενού .
Σε ενημερώνω πως το ψέμα και η λάσπη σου, δεν πιάνουν ...ίσα ίσα σε εκθέτουν !!!
Όσο για την ενημέρωση μας, την κοινοποιήσαμε για να κρίνουν οι συνάδελφοι την αλήθεια με υπογραφές ... και όχι εσύ με την αλήθεια της μάσκας και τις ανώνυμες, ανεύθυνες τοποθετήσεις ... ας προβληματιστούν οι συνάδελφοι για τον ρόλο σου ... τώρα πολεμάς την κινητοποίηση στις 20 Απριλίου με λυσσά, τι έγινε ταυτίζεσαι  με την εργοδοσία ... ποιος είσαι τελικά ???  
Βγάλε την μάσκα να σε δουν ...  και να σε φτύσουν μη σε ματιάσουν ...  σχολιαστή της κακιάς ώρας !!!

Άντε γεια...

Θανάσης Πανουσόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου