Το πρώτο επίσημο site του Σωματείο Συμβασιούχων Δασοπυροσβεστών Ελλάδος. Το site θα λειτουργεί για την ενημέρωση των μελών του και μη. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικές για το σωματείο, μπορείτε να ενημερωθείτε απο τα τηλέφωνα(προτείνεται) ή το e-mail τα οποία βρίσκονται στα αριστερά της σελίδας . Οτι νέο προκύπτει θα αναρτάται άμεσα στο site.

Καλή μας αρχή!!!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΔΡΑ ΒΟΛΟΣ. Δ/ΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΣΤΟΙΧΟΣ 1Α Υ-1 ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΙΧ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΚ,43100
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ 74/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ 2242/25-4-2013 ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΓΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟY. E-mail: billi131169@gmail.com Κινητό: 6981026258

ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤ ΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ,
ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΙΣ 14/9 ΚΑΙ 8/10 ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΎΝΤΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ. Η ΔΕ Κ ΜΗΛΙΓΓΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΛΕΦΡΩΝΟ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ...ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΆΚΥΝΘΟ, ΦΩΤΙΕΣ, ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΛΠ. ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, ΚΑΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/9/2018 ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/11 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ  24ΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΠΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ.ΕΜΕΙΣ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. 1250 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΤΡΙΜΗΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΞΙΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΜΈΡΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΤΑΙΛΑΙΠΩΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΗΣΥΧΗ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11/2019 ΣΤΗΣ 1Ο  ΩΡΑ  ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ. ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ. 






                                                            Με τιμή για το
                                         Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματειου

                - Ο-                                                                    -Ο- 
               ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    Βρέκος Βασίλειος                                                                            Μπαϊράμης Δημήτριος

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλά τα λες πρόεδρε, όλοι η εποχική πρέπει να παμπ στην πορεία, τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία να γίνει κάτι,τωρα που συζητάμε για μια μεγάλη προκιριξη το ξέρεις πρόεδρε,ολοι στην Αθήνα για την προκιριξη μιλάνε, εμείς γιατί δεν ξερουμε τίποτα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή