Το πρώτο επίσημο site του Σωματείο Συμβασιούχων Δασοπυροσβεστών Ελλάδος. Το site θα λειτουργεί για την ενημέρωση των μελών του και μη. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικές για το σωματείο, μπορείτε να ενημερωθείτε απο τα τηλέφωνα(προτείνεται) ή το e-mail τα οποία βρίσκονται στα αριστερά της σελίδας . Οτι νέο προκύπτει θα αναρτάται άμεσα στο site.

Καλή μας αρχή!!!

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α

http://pyrosvestesamth.blogspot.gr/2015/08/blog-post_29.html

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ  ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ  
&  ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ 
Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης 
& Συμβασιούχων Πυροσβεστών
Πειραιώς και Βούλγαρη 1 - Ομόνοια - Τ.Κ. 104 37
Τηλ. 6948 401282   Φαξ: 2510 611302    email : ipapanast@gmail.com

Αθήνα  28/08/2015  

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
                                                                                                           
Στα πλαίσια συναντήσεων με τα πολιτικά κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή, ο κ. Παπαναστασίου Ιωάννης επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ  ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ  &  ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ παρουσία 19 προεδρείων Σωματείων από όλη την Ελλάδα που στηρίζουν την κίνηση , συναντήθηκε στις 26 Αυγούστου 2015  με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Αντώνη Συρίγο, Γιώτα Κοζομπόλη και Χαρά Καφαντάρη, καθώς και με τους Γιώργο Μαλαγκωνιάρη, Γιώργο Βουλτσιούδη , Τάσο Μανιάτη και Βαγγέλη Σάρα του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ. 
Στη συνάντηση ο επικεφαλής του συνδυασμού έθεσε το θέμα της Ομογενοποίησης και τα  προβλήματα που δημιουργούνται από την τριχοτόμηση του προσωπικού . Σημειώνοντας ότι οι όποιες διαφοροποιήσεις  του προσωπικού λειτουργούν ως τροχοπέδη στην πρόοδο του Πυροσβεστικού Σώματος και στην αποτελεσματικότητα αυτού. 
Στη συνέχεια συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα , έγινε επίσης εκτενή αναφορά ανά περίπτωση από τον επικεφαλή , στη συζήτηση μετείχαν όλοι οι παραβρισκόμενοι συνάδελφοι με συνεχείς τοποθετήσεις επί των θεμάτων  που απασχολούν τον κλάδο αλλά και τους ιδίους προσωπικά , αναλύοντας έτσι  όλες τις πτυχές των προβλημάτων.
Κατατέθηκε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού  και ζητήθηκε επιπλέον να αποσταλεί ένα περιληπτικό υπόμνημα όλων αυτών , ώστε να συμπεριληφθούν στις προτάσεις του Τμήματος των Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α , οι οποίες θα προωθηθούν άμεσα μετά εκλογές στους αρμόδιους φορείς προς υλοποίηση  . 
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύτηκαν   έναντι  όλων των συναδέλφων ότι  θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διορθώσεις και θα τηρηθούν αυτές στο ακέραιο από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές . 
Για την Α.Π.Π.Υ.Σ. & τα Σωματεία που στηρίζουν το συνδυασμό ο Επικεφαλής του Συνδυασμού & μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Παπαναστασίου  Ιωάννης
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ & ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου