Το πρώτο επίσημο site του Σωματείο Συμβασιούχων Δασοπυροσβεστών Ελλάδος. Το site θα λειτουργεί για την ενημέρωση των μελών του και μη. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικές για το σωματείο, μπορείτε να ενημερωθείτε απο τα τηλέφωνα(προτείνεται) ή το e-mail τα οποία βρίσκονται στα αριστερά της σελίδας . Οτι νέο προκύπτει θα αναρτάται άμεσα στο site.

Καλή μας αρχή!!!

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ
ΕΔΡΑ: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΡΩΝ Δ/ΝΣΗ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ 1 – ΤΚ 19100 ΜΕΓΑΡΑ
ΤΗΛ.- FAX: 22960 35369 89351 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ
(ΑΡ.ΚΑΤ..ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 2454/5460/2003)
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. www.pyrosvestes.gr mail: pyrosvestes.gr@gmail.com
Αρ.Πρωτ. 186 ΜΕΓΑΡΑ: 23/12/2015
ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ
Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον ήρωα πυροσβέστη που εγκατέλειψαν με 90% αναπηρία.
Ο Λυκούργος Πολίτης, Πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης εδώ και τέσσερις μήνες βρίσκεται σε αναγκαστική αναρρωτική άδεια άνευ αποδοχών. Η ιστορία του Λυκούργου συγκλόνισε το Πανελλήνιο, μετά από συγκλονιστικά ρεπορτάζ με αποτέλεσμα, πολλές εκπομπές στη τηλεόραση και το ραδιόφωνο να ασχοληθούν εκτενώς με το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.Πυροσβέστης-οδηγός- διασώστης από το 2000 εως και τον Οκτώβριο του 2013 όπου υπέστη ένα πολύ σοβαρό εργατικό τροχαίο ατύχημα με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις(δεξιά ημιπάρεση,απώλεια
μνήμης,ομιλίας,επιληπτικές κρίσεις).Από τον Σεπτέμβριο όμως, ο Λυκούργος είναι εκτός ασφαλιστικής κάλυψης, με 90% αναπηρία, άνεργος και χωρίς εισοδήματα αφού συμπλήρωσε τις 720 ημέρες αναρρωτικής άδειας, το μέγιστο που μπορεί να έχει κάποιος βάσει Νόμου .Άρα, ο άτυχος πυροσβέστης, δεν δικαιούται μισθό, αφού τα γρανάζια της γραφειοκρατίας δεν τον έχουν θέσει σε μόνιμη διαθεσιμότητα ως όφειλαν βάση ισχύοντα νόμου.
Ο Λυκούργος χρειάζεται την οικονομική μας βοήθεια για να μπορέσει να καλύψει τα φάρμακα του,(15 τον αριθμό την ημέρα),τους γιατρούς του,τις διαγνωστικές εξετάσεις, τις φυσικοθεραπείες του και φυσικά τις βασικές του ανάγκες. Τα χρήματα που χρειάζεται μηνιαίως και ΔΕΝ του καλύπτει η δημόσια ασφάλεια είναι πολλά. Από τον Σεπτέμβριο λοιπόν ο Λυκούργος θεωρείται "αδικαιολογήτως απών" από την υπηρεσία του, με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά η μισθοδοσία του.
Παρακαλούμε θερμά, όσους αναγνώστες έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν, με το ελάχιστο ποσό, ας το πράξουν.Μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε σκεπτόμενοι ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί στον οποιοδήποτε από εμάς. Παρακαλώ όπως λάβετε σοβαρά υπόψιν σας την ανωτέρω παράκληση μου για βοήθεια.Ας τον βοηθήσουμε έως ότου "ξεκολλήσει" η γραφειοκρατία με τον όβολό μας...
Να δράσουμε ως γνήσιοι Έλληνες και ως Χριστιανοί λόγω των ημερών να βοηθήσουμε τον Λυκούργο να χαμογελάσει. Να μην αγχώνεται άδικα για το βιοποριστικό. Να τον ανακουφίσουμε, έστω και προσωρινά.
Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορεί να κατατεθεί οποιοδήποτε ποσό είναι στην Εθνική Τράπεζα στο όνομα ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και αριθμό:
GR 0401104150000041564430951
Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παπαντώνης Κωνσταντίνος Καρπούζης Φραγκίσκος
Τηλ.: 6977.522747

 http://www.pyrosvestes.gr/node/424

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου