Το πρώτο επίσημο site του Σωματείο Συμβασιούχων Δασοπυροσβεστών Ελλάδος. Το site θα λειτουργεί για την ενημέρωση των μελών του και μη. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικές για το σωματείο, μπορείτε να ενημερωθείτε απο τα τηλέφωνα(προτείνεται) ή το e-mail τα οποία βρίσκονται στα αριστερά της σελίδας . Οτι νέο προκύπτει θα αναρτάται άμεσα στο site.

Καλή μας αρχή!!!

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Επιστολή της ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ προς το ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α & ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α με θέμα ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΩΝ

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ  
ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ  &  ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ 
Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης 
& Συμβασιούχων Πυροσβεστών
Πειραιώς και Βούλγαρη 1 - Ομόνοια - Τ.Κ. 104 37
Τηλ. 6948 401282   Φαξ: 2510 611302    email : ipapanast@gmail.com

Αθήνα  31/08/2015       
          
ΠΡΟΣ : 1.  ΤΜΗΜΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α
              2.  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α


ΘΕΜΑ : ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΩΝ
Αξιότιμοι Κύριοι του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε την υπονόμευση , τις ασάφειες και το αίσθημα κατωτερότητας που διακατέχει τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας μας  .
 Δεν εξεπλάγην ουδείς από τους κύκλους μας και κυρίως όσοι ασχολούνται επί της ουσίας  και διεξοδικά με θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας καθώς αυτού του είδους οι συμπεριφορές είναι και αυτές που τους χαρακτηρίζουν.
Και για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους:
- Καμιά έγγραφη διαγραφή , από πλευράς   νέας διοίκησης   δεν προκύπτει για κανένα Σωματείο και  για του λόγου του αληθές μπορεί οποιοσδήποτε να το διαπιστώσει , αν επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας  , όπου αναφέρονται τα Σωματεία μέλη που την απαρτίζουν , καθώς και η σύνθεση του  Διοικητικού Συμβούλιου/Αιρετά Όργανα .  ( Αν δεν προβούν στη διαγραφή του περιεχομένου μετά τους αλλοπρόσαλλους  ισχυρισμούς της … ) 
- Πως είναι δυνατόν να  προσμετράς στη δύναμή σου  33 Σωματεία , ενώ  έχεις αποκλείσει  τη συμμετοχή πολλών από αυτά   από τα  θεσμικά  σου όργανα και  εκ των υστέρων να ισχυρίζεσαι  πως τα έχεις διαγράψει …  με ποια απόφαση Δ.Σ. σε  ποιο Συνέδριο ;
- Προφανώς ο σκοπός της νέας διοίκησης είναι να φαίνονται ως οι μόνοι  διαπραγματευτές  , με τον οποιοδήποτε αρμόδιο φορέα της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας … κάτι που δεν ισχύει .
- Η ανεξαρτητοποίηση του μέλους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και επικεφαλή του Συνδυασμού  έχει  κοινοποιηθεί με επίσημη επιστολή του , προς στο Δ.Σ. της  Ομοσπονδίας  και τα Σωματεία μέλη  ,   το μήνα  Φεβρουάριο του 2015.
- Οι  5 προτάσεις  που λάβατε σε μορφή υπομνήματος  από την διοίκηση της Ομοσπονδίας , σας γνωρίζουμε ότι αποτελεί πιστό αντίγραφο  των προτάσεων του συνδυασμού « Ανασυγκρότηση Πυροσβεστών  Π.Π.Υ & Συμβασιούχων»  που είναι και ο συντάκτης αυτών , τις οποίες  στηρίζουν όλα τα Σωματεία με τα οποία συναντηθήκατε. 
Σε συνέχεια των παραπάνω , κρίθηκε σκόπιμο να σας αναφέρουμε τις πραγματικές διευκρινίσεις όπως αυτές προκύπτουν  από έγγραφα και επιστολές  και όχι από αοριστίες και κακόβουλες τακτικές. Φυσικά από την πρώτη στιγμή της συνάντησής μας υπήρχαν στα χέρια σας οι υπογραφές των συμμετεχόντων και όχι μεταγενέστερα αυτής.
Λυπούμαστε ιδιαίτερα που οχληθήκατε από τους εν λόγο κυρίους  που στους κύκλους  μας , πλέον και εγγράφως,  απροκάλυπτα αποδεικνύουν το σκοπό της ύπαρξής τους.
Στην εκπροσώπηση των συναδέλφων – που νομίζουν ότι εκπροσωπούν δηλαδή – δεν χωράνε τα προσωπικά οφέλη  και οι ιδιοτελείς σκοποί. Κατά συνέπεια , γίνεται κοινά αποδεκτό ότι πλέον, όχι απλά δεν εκπροσωπούν το σύνολο των συναδέλφων αλλά μετράνε και Σωματεία – Μέλη , τόσα, όσα και τα δάχτυλα του ενός χεριού τους.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση τα email και τα τηλέφωνά μας είναι στη διάθεσή σας.  

Για την Α.Π.Π.Υ.Σ. & τα Σωματεία που στηρίζουν το συνδυασμό ο Επικεφαλής του Συνδυασμού & μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Παπαναστασίου  Ιωάννης
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ & ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
 
 http://pyrosvestesamth.blogspot.gr/2015/09/blog-post_2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου