Το πρώτο επίσημο site του Σωματείο Συμβασιούχων Δασοπυροσβεστών Ελλάδος. Το site θα λειτουργεί για την ενημέρωση των μελών του και μη. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικές για το σωματείο, μπορείτε να ενημερωθείτε απο τα τηλέφωνα(προτείνεται) ή το e-mail τα οποία βρίσκονται στα αριστερά της σελίδας . Οτι νέο προκύπτει θα αναρτάται άμεσα στο site.

Καλή μας αρχή!!!

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ενημέρωση συνάντησής μας με τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΣΑΜΑΡΑ

  Σε σημερινή επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού στην Καρδίτσα είχαμε ολιγολεπτή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και του παραδώσαμε υπόμνημα τον ενημερώσαμε για την άμεση απορρόφηση των επιιλαχόντων και του 2009. Μας απάντησε ότι γνωρίζει το πρόβλημά μας και ότι θα είχε μπει σε άμεση προτεραιότητα να λύθει. Μας είπε επίσης να διαμυνήσω σε όλους τους συναδέλφους ότι το πρόβλημά μας μετά τις εκλογές και αν θα βρίσκεται στην πρωθυπουργία θα λυθεί αμέσως.
   Αμέσως μετά μιλήσαμε με τον ιδιαιέτερό του κ. Δασκαλάκη τον ενημερώσαμε για την ομιλιά μας με τον Πρωθυπουργό και του είπαμε να πάρει θέση ο Πρωθυπουργός σε κάποια ομιλία του για όσα μας είπε μας απάντησε ότι θα το εξετάσει και θα μιλήσει μαζί του.



                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                 ΒΡΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                        ΜΠΑ'Ι'ΡΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ